BASWA Core: innovatieve marmerzandpleister voor betonkernactivering

,

Bij het gebruik van betonkernactivering worden waterleidingen in de betonnen vloerplaten geïntegreerd, waardoor men op een duurzame en aangename manier de boven- en onderliggende ruimtes kan koelen of verwarmen. Om de overdracht van koude of warmte niet te verhinderen is men meestal genoodzaakt om het betonnen oppervlak vrij te laten. Dankzij het akoestische BASWA Core systeem is het echter mogelijk geworden om geluid te absorberen zonder de warmteoverdracht door de actieve bouwlaag te verhinderen.

De overdracht van de thermische energie doorheen het geluidsabsorberend systeem wordt veilig gesteld door middel van op maat geplooide en gesleufde aluminium profielen die in de openporige BASWA Phon panelen ingewerkt zitten. Het systeem garandeert een onzichtbaar akoestisch en thermisch comfort met een minimale opbouwhoogte en een strak en glad oppervlak.

Dankzij de fijnheid en warmtegeleiding van de akoestische pleister, evenals de nabijheid tot het oppervlak, worden uitstekende verwarmings- en koelingeigenschappen bereikt. De unieke combinatie van aluminium profielen met de BASWA Phon coating uit marmerzand resulteert in een perfecte, unieke oplossing ten behoeve van de akoestische correctie van vlakken met betonkernactivering.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*