Energiekeurplus ITC level 3 gecertificeerd in thermografie

Energiekeurplus haalt hoogste niveau in thermografie

, , , , , ,

22 november 2017, Groningen – Erwin den Hartog, oprichter en eigenaar van onderzoek- en adviesbureau Energiekeurplus uit Groningen, heeft op 22 november 2017 zijn Level 3 certificering als infrarood thermograaf ontvangen van het ITC in Kent, Engeland. Hiermee hoort hij wereldwijd bij de selecte top binnen het vakgebied van de thermografie.

Energiekeurplus helpt haar klanten bij het creëren van een gezonde en veilige werk- en leefomgeving. Door efficiency te verhogen, uitval van productie te voorkomen en catastrofes te vermijden zijn grote financiële voordelen te halen. Thermografie is hierbij onmisbaar. Thermografische beelden maken zowel energieverlies, als onveilige en ongezonde situaties inzichtelijk.

Om betrouwbare warmtebeelden te maken en die foutloos te interpreteren heeft Erwin den Hartog veel geïnvesteerd in het vergaren van kennis en ervaring over thermografie. Eerder volgde hij de Level 1 en de Level 2 opleiding thermografie & bouwfysica bij het IRT, een cursus elektrische thermografie en de algemene Level 2 opleiding van het ITC in Kent, Engeland. En afgelopen week maakte hij een grote stap door de Level 3 ITC opleiding thermografie van expert Ron Lucier uit de Verenigde Staten succesvol af te ronden.

Als gecertificeerd Level 3 thermograaf begeleidt en traint Erwin den Hartog Level 1 & 2 thermografen, stelt nieuwe thermografieprocedures op en ontwikkelt periodieke inspectieprogramma’s voor elektrische systemen, mechanische- en procesindustrie en lucht- en zeevaart. Daarnaast zet hij zijn kennis van en ervaring met thermodynamica binnen Energiekeurplus in voor het oplossen van alle mogelijke problemen binnen de toepassingsmogelijkheden van thermografie.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*