Bourgondisch Ontbijtbuffet

Bourgondisch Ontbijtbuffet, een spectaculinair ontbijt!

, , ,

Een Bourgondisch ontbijtbuffet! Vergeet krentenbollen en plastic cupjes jam en chocopasta! Ontbijtservice Noorderland, die zich al jaren onderscheidt met huisgemaakte producten, komt nu met een spectaculinair ontbijtbuffet van niveau voor een wel héél luxe begin van de ochtend.
De créme de la créme van de ontbijten, Le Grand Déjeuner Speciale. Het exclusieve ontbijtbuffet biedt een keur aan huisgemaakte heerlijkheden zoals verschillende Quiches met zalm en verse dille en een hartige klassieke Quiche Lorraine, kersenroompuddingtaart met geschaafde amandelen en manden vol roomboter croissanten. Mooie leisteen serveerplateau’s met verschillende gesneden fijne gedroogde en gerookte hamsoorten en harde worstsoorten en speciale salami’s. Kaasplankjes met verrukkelijke kaasjes, van overal en nergens vandaan, geserveerd met, door Ontbijtservice Noorderland, zelfgemaakte zoete uienchutney en verse vijgjes. Een feestelijke etagiere, vol met zoete verleidingen als eclairs, soesjes, mini Berliner bolletjes en kleine donuts in verschillende smaken. Het kan niet op!
Ook de traditionele ontbijtprodukten ontbreken niet en zijn van topkwaliteit. De Brownies worden, met veel chocolade, naar eigen recept gebakken evenals vers gebakken Franse ontbijtkoek, de Pain d’Epice. De Confituren en de pure chocoladepasta zijn natuurlijk ook van eigen hand.
Planken vol met grote donkere knapperige grove boerenbroden en mooie, grote ronde geurige landbroden, steenoven baguettes, vers uit de oven met krokante korsten en kleine witte luchtige pistoletjes. Kleine plakjes Roggebrood met buikspek en een grove Franse mosterd, wederom huisgemaakt, en snoezige kleine weckpotjes gevuld met met romige Griekse yoghurt en muesli en blauwe besjes, diversen fruitsoorten, kannen versgeperste jus d’ Orange, glazen kannen melk en kannetjes verfrissend ijswater met verse munt en citroen, scharreleitjes, voor iedereen een riante keuze om koninklijk te kunnen ontbijten.

Een onnavolgbaar ontbijtbuffet dankzij een jarenlange horeca ervaring waarbij de keukenbrigade met succes de Horeca Vakschool heeft doorlopen met natúúrlijk Brood en Banket als specialisatie!
Ook aan de aankleding van dit Bourgondische, luxe ontbijtbuffet is liefde en aandacht besteedt door de ontbijtservice in het hoge Noorden, wat resulteert in een prachtig opgemaakte tafel met linnen takelkleden, kandelaars, smaakvolle leisteen presentatieplateau’s en robuuste houten serveerplanken.

Heeft u iets heel bijzonders te vieren van verjaardag, een bijzonder begin van een trouwdag of een opening, vergadering, bedrijfsfeest, executive meeting, personeelsfeest of familiebijeenkomst is dit een zeer bijzonder stijlvolle en indrukwekkende manier om een onuitwisbare indruk te maken en volop te kunnen genieten van dit originele en exclusieve ontbijtbuffet!

De ontbijtservice werkt het liefst , waar indien mogelijk, met huisgemaakte producten. Alles wordt vers, met smaak, vakkennis en liefde huisbereid. Zo niet wordt er gewerkt met de beste geselectecteerde produkten van zorgvuldig gekozen leveranciers uit de regio.
Ontbijtservice Noorderland is werkzaam in de provincies Groningen en Drenthe en bezorgd 7 dagen per week vanaf 6 uur al!

 

Ontbijtservice Noorderland

Ontbijtservice Noorderland

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*