Paasontbijt Ontbijtservice Groningen

Paasontbijt in aantocht in Groningen en Drenthe

, , ,

Pasen, hét feest dat gevierd wordt met ontbijt of brunch, hét Paasontbijt komt eraan!

Om de Paasdagen feestelijk en smakelijk in te luiden kunt u nu uzelf, gezin, de hele familie of gezellig met samen met z’n tweetjes of een ander verrassen met een luxe Paasontbijt van Ontbijtservice Noorderland. Deze ontbijtservice verzorgt eerste en tweede Paasdag luxe Paasontbijten, gevuld met allerlei traditionele lekkernijen zoals roomboter Paasstolletjes, verse croissanten, Matzes, knapperige pistoletjes, fijne vleeswaren, gerookte zalm, luxe salades, diverse kaasssoorten en natuurlijk chocolade Paaseitjes, Paas-Ontbijtservice Noorderland heeft overal aan gedacht!

De ontbijtservice voor Groningen en Drenthe verzorgt tijdens beiden Paasdagen het Paasontbijt in luxe cateringdozen, natuurlijk geheel in Paasstijl met o.a. vrolijke Paasservetjes, paaseitjes en aardewerk Paaseierdopjes.

Gezellig met collega’s op de zaak aan het Paasontbijt? Ook voor bedrijven verzorgt Ontbijtservice Noorderland een uitgebreid Paasontbijtbuffet om de ochtend goed te beginnen!
Ontbijtservice Noorderland, gevestigd in Groningen, merkt de toename van bedrijven met de vraag naar compleet verzorgde ontbijtbuffetten met de feestdagen sinds een jaar en zetten zij binnen no time een compleet, feestelijk gedekte ontbijttafel neer en kan het ontbijt met alle collega’s van start. De Ontbijtservice in het Noorden haalt diezelfde dag nog alles op en laat het weer spik en span achter, geen omkijken naar dus en niemand op de werkvloer is het haasje voor de organisatie van het Paasontbijtbuffet of de schoonmaak achteraf.
Ontbijtservice Noorderland biedt verschillende vormen van ontbijtbuffet aan en ook kan je aangeven hoe je het wilt hebben. Het ene bedrijf gaat voor “een snelle zit”en geeft de voorkeur aan (Paas)disposibles die na afloop vlot in de vuilnisbak verdwijnen, een ander ziet liever de gedekte tafel of een compleet aangeklede buffettafel met alles erop en er aan.
Alles is mogelijk en met Pasen worden de buffetten natuurlijk in Paasstijl aangekleed en zijn ook de ontbijtmenu’s op het thema aangepast. Zo biedt het Paasontbijt natuurlijk Paasstolletjes, Matzes en schalen vol chocolade eitjes naast de gekookte scharreleitjes.

Ontbijtservice Noorderland bezorgd de uitgebreide feestontbijten en ontbijtbuffetten in geheel Groningen en Drenthe, 7 dagen per week. Ontbijtbezorging eerste en tweede Paasdag vanaf 6.00 uur ’s morgens tot 13.00 uur ’s middags voor een uitgebreide Paasbrunch. Het Paasontbijt kan gemakkelijk online, telefonisch of per mail worden besteld. Zorg dat je er op tijd bij bent want ook hier geldt het welbekende vol is vol.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*