Bourgondisch Ontbijt, Ontbijtservice Noorderland

Bourgondisch ontbijt op de vroege ochtend

Weer wat nieuws in Ontbijtland! Ontbijtservice Noorderland, voor ontbijtbezorging in Groningen en Drenthe, heeft er weer een nieuw opdek ontbijt bij. De ontbijtservice heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in de luxe opdek ontbijten. Een complete ontbijtbelevenis met aankleding, de tafel wordt tot in de puntjes gedekt en je kunt kiezen tussen verschillende gelegenheden en ontbijten. Zo is er een “romantisch opdek ontbijt” met een klassiek, romantisch servies en rozen tafellakens, kaarsjes en rode roos en is het een leuk idee om een vijftig jaar getrouwd stel te verassen met een echt Hollands Boerenbont ontbijt, geheel opgedekt met Boerenbont servies. Keuzes te over, ideeën genoeg bij Ontbijtservice Noorderland!

Nu brengen zij dan een “Bourgondisch Ontbijt voor twee“, een grandioos, ongelofelijk uitgebreid ontbijt voor de echte Bourgondische levensgenieters die ’s morgens uitgebreid willen tafelen met alles er op en er aan. Compleet opgedekt met prachtig tafellinnen en leistenen plateau’s met verschillende ham soorten, truffelsalami, plateau’s met lekkere Franse kaasjes. Grof Boerenbrood, vers gebakken roomboter croissants en luchtige pistoletjes met natuurlijk de altijd huisgemaakte jam en pure Chocopasta. Een etagiere met zoete verleidingen als eclairs, bonbonnetjes en slagroomsoesjes en Hollandse aardbeien.Bij dit spectaculinaire ontbijt, buiten de koffie en thee en de vers geperste jus d’ orange, wordt ook nog een gekoelde fles feestelijke bubbels geleverd om het helemaal af te maken!

Een Bourgondisch Ontbijt Buffet stond al op de kaart bij Ontbijtservice Noorderland. Een exclusief ontbijtbuffet, ook weer bomvol met huisgemaakte heerlijkheden zoals een hartige Quiche Lorraine, een zalige kersen-roompuddingtaart met geschaafde amandelen en manden vol roomboter croissants. Vers, naar eigen recept, gebakken Franse ontbijtkoek, Pain d’ Epice.
Planken vol met grote donkere knapperige grove boerenbroden en mooie, ronde geurige, lichte landbroden, steenoven baguettes, vers uit de oven met krokante korsten, kazen en charcuterie, kleine weckpotjes gevuld met romige Griekse yoghurt en muesli en blauwe besjes, scharreleitjes, voor iedereen een riante keuze om koninklijk te kunnen ontbijten.

Genieten in stijl dus met Ontbijtservice Noorderland.
De ontbijtservice bezorgt de luxe ontbijten in de provincies Groningen en Drenthe, 7 dagen per week al vanaf 6 uur ’s morgens.
Bestellen en reserveren kan online of telefonisch uiterlijk 1 dag van te voren.

Bourgondisch Ontbijt, Ontbijtservice Noorderland

Bourgondisch Ontbijt, Ontbijtservice Noorderland

 

 

 

 

 

 

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*