Hybride werken met hybride ontbijt

Hybride werken, toch samen ontbijten

Hybride werken, de toekomst? Door de coronacrisis waar we ons in bevinden is er een toename in digitaal, plaats- én tijdonafhankelijk werken. Het thuiswerken of werken op afstand is steeds meer aan de orde. En waarschijnlijk ook ná de coronatijd.

Aanpassen dus, met onder andere online vergaderingen. Waar eerst ontbijtsessies of een ontbijtbuffet klaarstond voor het hele bedrijf stappen we over op videovergaderingen. Maar maken we zo’n vergadermoment dan niet meer nét iets leuker? Geen zakenlunch meer, geen vergaderlocatie of hotel meer met ontbijtbuffet?

We willen toch wel een moment van contact met elkaar, zonder al te veel contact. En de werkdag beginnen, wanneer iedereen fris en op z’n productiefst is, is wel zo prettig met een gezamenlijk ontbijt! En dat kan nu met Ontbijtservice Brievenbusontbijt! Een “hybride ontbijt” voor alle thuiswerkers op de nieuwe werkplek. Samen op hetzelfde tijdstip digitaal vergaderen met een lekker ontbijtje.

Geen praatje bij de koffieautomaat, minder tijd in de file, niet meer met je bordje in de rij bij het ontbijtbuffet, maar gewoon thuis of op kantoor. Met een lekker en hygienisch verpakt ontbijtpakketje. De ontbijten kunnen bij het bedrijf worden bezorgd of op individueel huisadres.

Het ontbijt wordt online besteld, geef tekst voor kaartje en bedrijfslogo door voor op de ontbijtdoos en het ontbijt wordt landelijk verzonden. Ontbijtservice voor slechts 15 euro incl. bezorgkosten! Snel, makkelijk en veilig door post.nl thuisbezorgd. Door de brievenbus.

Iets te vieren op het werk? In plaats van met z’n allen aan de taart en koffie,  een origineel brievenbuscadeautje. Gevuld met uitsluitend A-merk ontbijtproducten. Indien gewenst verwerken ze het bedrijfslogo op het ontbijtpakketje en kan er een gepersonaliseerd kaartje bij. Ontbijt zeker en vast op tijd in huis? Dan versturen ze de ontbijten eerder met een sticker “te openen op….” op de doos.

Dus kun je nu toch met al je collega’s, in heel Nederland, ontbijten via FaceTime, Zoom ontbijten of een lekker ontbijt met Teams.

Hybride werken, thuis of op de zaak, waar je goed, prettig en productief kunt (samen)werken, bellen én vergaderen, met Ontbijtservice Brievenbusontbijt!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*