Kerstontbijt Eerste kerstdag

Kerstontbijt thuis laten bezorgen?

Sinterklaas weg, kerstboom er in! En wat doen we met de Kerst?! Te beginnen met het gezamelijke Kerstontbijt op Kerstochtend. De boodschappen doen en zelf Kerstontbijt maken of Kerstontbijt thuisbezorgd krijgen? Het Kerst ontbijt is tegenwoordig nét zo belangrijk als het Kerstdiner. Met de Kerstdagen mag het allemaal wel wat luxer zijn.

Drukke, maar al met al gezellige dagen. De boom moet geregeld worden, recepten gezocht en geprobeerd worden. Het huis versierd en de kaarten geschreven. En dan de boodschappen….Cadeautjes verzinnen voor iedereen. Evenals de cadeautjes moeten ook alle ingrediënten voor twee dagen eetplezier bijeen verzameld worden. Bomvolle supermarkten en afgeladen boodschappenkarretjes.

Je kunt het je natuurlijk ook een stuk makkelijker te maken. Uit eten, Kerstdiner laten bezorgen tot en met een Kerstontbijt thuisbezorgd!
Zo ook bij de vele ontbijtservices in Nederland. Deze staan eerste Kerstdag klaar in alle vroegte om Kerstontbijten klaar te maken. En ten slotte te bezorgen. Zo ook in het noorden van Nederland.

Ontbijtservice Noorderland staat paraat op Eerste Kerstdag om het je makkelijk te maken! Lekker luxe een heerlijk, compleet Kerstontbijt thuisbezorgd! Met alles er op en er aan. Van roomboter mini Kerststolletjes met amandelspijs, gerookte zalm. Vers gebakken knapperige broodjes. Croissants en Belgische wafels, verse jus d’ orange, kortom, te veel om op te noemen. Een uitgebreid luxueus Kerst ontbijt om aan de ontbijttafel te kunnen genieten. Zonder moeite, aangezien je  alleen maar de deur open hoeft te doen.

Ook een mooi om cadeau te doen! Een smakelijk Kerstcadeau, origineel en een geweldige verrassing.

Komt de hele familie logeren? Of met z’n allen Kerstmis samen vieren in een vakantiehuis of bungalowpark. De sportclub of vereniging. Ook daaraan hebben zij, Ontbijtservice Noorderland, gedacht. Met een Kerstontbijt buffet, vanaf 8 personen op  locatie. Een uitgebreid ontbijtbuffet. Met natuurlijk de traditionele Kerststol met amandelspijs, brownies, verse broodjes en croissants. Frans kaasplateau met verschillende kaasjes, fijne vleeswaren, ruimschoots genoeg om met z’n allen feestelijk te ontbijten.

Geen boodschappen doen en liever het ontbijt uitbesteden aan deze regionale ontbijtservice? Ontbijt thuisbezorgd krijgen in Noord Nederland?
Het Kerstontbijt en het Kerstontbijtbuffet wordt bezorgd in Groningen en Drenthe. Al vanaf 6 uur ( desgewenst…..) ’s morgens.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*